Herengracht 450 1017 CA Amsterdam
020 - 344 91 44Contact

Voor wie?

Velthuyse & Mulder is interessant voor mensen die beleggen. En voor mensen die willen gaan beleggen. Beleggen bij Velthuyse & Mulder kan al met een bedrag van € 100.000.

U kunt kiezen hoe u wilt beleggen. Wij kunnen het geld voor u beleggen. Of u belegt zelf, en wij adviseren u. Velthuyse & Mulder is niet interessant voor mensen die zelf willen beleggen zonder advies. Wij begeleiden u altijd.

Wilt u dat wij voor u beleggen? Dat kan. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen maken wij een voorstel. Dat is een voorstel hoe wij voor u gaan beleggen. Dit noemen wij het beleggingsplan. Wij hebben geen standaardportefeuilles. Iedere cliënt krijgt van ons ook persoonlijke aandacht. Een vaste beheerder die u altijd kunt bellen. Een kantoor dat open is en waar u ons kunt bezoeken. Ook ’s avonds. Wij hebben een gezicht en wij zijn bereikbaar.

Wij gaan voor u beleggen op het moment dat u ons beleggingsplan heeft goedgekeurd. In dit plan staat precies hoe wij gaan beleggen en waarin. Wij zorgen ervoor dat u ons plan begrijpt, ook als u minder verstand heeft van beleggen. Kopen wij beleggingen voor u? Of verkopen wij? Dan laten wij u dat meteen weten. En u ontvangt ieder kwartaal van ons een overzicht waarin alles overzichtelijk op een rijtje staat. Zo weet u precies wat wij hebben gedaan en wat dat heeft opgeleverd. In dit overzicht staan ook de kosten die u betaalt.

Wilt u liever zelf beleggen? Ook dat kan. U beslist zelf waarin wordt belegd, welke beleggingen worden gekocht en welke beleggingen worden verkocht. Wij adviseren u. Maar u bent niet verplicht om te doen wat wij adviseren. Ook als u zelf belegt, krijgt u van ons persoonlijke aandacht. Dus een vaste adviseur die u per telefoon of per mail kunt bereiken. Die u kunt bezoeken of die u bezoekt.

Wij zijn voor u tot ’s avonds 21.00 uur open. Wel zo makkelijk als u overdag geen tijd heeft.

De branche- en beroepsorganisaties VV&A, VEOV, DUFAS en NVB hebben samen een Consumentenbrief opgesteld. Deze brief bevat vragen die u kunt stellen aan uw vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. De beantwoording van die vragen stelt u in staat om een goed beeld van het beleggingsbeleid te vormen. Hierdoor kunt u de afweging maken of dit beleid wel of niet bij u past. Beleggen zonder risico’s bestaat niet. Uw beleggingen kunnen meer waard worden, maar ook minder waard. Wilt u deze risico’s liever niet? Dan kunt u beter gaan sparen.