Herengracht 450 1017 CA Amsterdam
020 - 344 91 44Contact

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. Geen wonder, want de persoonlijke, toegewijde service die wij bieden, kunnen de grootbanken nu eenmaal niet evenaren. Met een team van deskundige, enthousiaste en ervaren vermogensbeheerders geven wij uw vermogen de persoonlijke aandacht die het verdient.

Een op maat gesneden beleggingsadvies

Een gedegen advies begint met het helder in kaart brengen van onder meer uw huidige vermogen, uw beleggingsdoelstelling en uw beleggingshorizon. Door deze elementen af te stemmen op de actuele marktsituatie, komen we samen met u tot de portefeuille die het beste bij u past. Met regelmatige gezamenlijke evaluaties stellen we gemaakte afspraken en doelstellingen waar nodig bij.

Zodra er veranderingen zijn in de markt of in uw persoonlijke situatie, springen we daar met een actieve houding op in. Persoonlijke aandacht en aanpak zijn onze speerpunten.

Objectief en onafhankelijk

Velthuyse & Mulder is niet gelieerd aan een grootbank of verzekerings-maatschappij

Velthuyse & Mulder is niet gelieerd aan een grootbank of  verzekeringsmaatschappij. We zijn daardoor volledig onafhankelijk in het bepalen van het beleggingsbeleid en handelen bovendien niet voor eigen rekening. We dragen daarom altijd oplossingen aan die het beste bij uw wensen passen en zullen geen aanbevelingen doen als dit niet direct in het belang van uw portefeuille is. Bij Velthuyse & Mulder staan uw belangen centraal!

Het openen van een effectenrekening

Dezelfde zekerheden als bij andere Nederlandse banken

Indien u van onze diensten gebruik gaat maken, openen wij op uw naam een beleggingsrekening bij een gerenommeerde effectenbank. U kunt er van op aan dat deze effectenbank dezelfde zekerheden biedt als andere Nederlandse banken. Nadat we een beleggingsovereenkomst tussen u en ons kantoor afsluiten, kunt u geld overmaken naar uw aan de beleggingsrekening gekoppelde geldrekening. Het is ook mogelijk om uw bestaande portefeuille bij ons onder te brengen. Het overboeken van effecten gaat giraal, via ons standaard overboekingsformulier. Net zo gemakkelijk en snel als geld.

Gemotiveerde specialisten

Met Velthuyse & Mulder kiest u voor een team van gemotiveerde specialisten. Samen met uw persoonlijke vermogensbeheerder worden eerst uw wensen en eisen helder in kaart gebracht. Vervolgens bepalen we het te voeren beleggingsbeleid en gaan wij voor u aan de slag. Periodiek ontvangt u uitgebreide rapportages over de ontwikkelingen, zowel persoonlijk als schriftelijk.

Beste Vermogensbeheerder

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer heeft 4 nominaties gekregen voor de prestigieuze Gouden Stier (de financiële Oscars van de beleggingswereld) in de categorie ‘Beste Vermogensbeheerder’.


Kies ook voor Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer