Herengracht 450 1017 CA Amsterdam
020 - 344 91 44Contact

Vermogensbeheer op maat voor u

De specialist in vermogensbeheer

Velthuyse & Mulder vermogensbeheer is de specialist op het gebied van vermogensbeheer. Wij maken de nationale en internationale markt inzichtelijk voor particuliere beleggers.

Vermogensbeheer kantoor

Persoonlijke aandacht en actief in uw vermogensbeheer

Ons team van enthousiaste, ervaren en deskundige vermogensbeheerders van Velthuyse & Mulder geeft uw vermogen de tijd en toewijding die het verdient. Waar u bij andere voor uw vermogensbeheer al snel een paar miljoen moet inbrengen, is onze dienstverlening beschikbaar voor vermogens vanaf  € 100.000,-.

Vermogensbeheer in een effectenportefeuille vergt veel tijd en toewijding. Velthuyse & Mulder vermogensbeheer neemt deze zorg graag van u over binnen uw vermogensbeheer. U kunt rekenen op volledige aandacht en optimaal beheer van uw portefeuille.

Vermogensbeheer op maat voor u

Op basis van een uitvoerige kennismaking en een zorgvuldige afweging van uw rendementsdoelstelling en risicoprofiel maken we gedegen afspraken, waar uw vermogensbeheer geheel op wordt afgestemd.

Het resultaat is een volledig op maat gesneden effectenportefeuille. U zult begrijpen dat maatwerk niet in een website is te vatten. Onze kracht ligt dan ook in de persoonlijke benadering en een professionele kijk op uw vermogensbeheer.

Voordelen van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

  • Maatwerk vermogensbeheer;
  • Onafhankelijk en objectief;
  • Bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur;
  • Geen 'huisfondsen' of 'eigen producten';
  • Persoonlijke aandacht en aanpak voor u en uw portefeuille;
  • Actief en op eigen initiatief reageren op marktontwikkelingen;
  • Eén van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders in Nederland;
  • Vier keer genomineerd voor de Gouden Stier: 'Beste Vermogensbeheerder;

Kies ook voor Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

Met Velthuyse & Mulder vermogensbeheer kiest u voor een team van gemotiveerde specialisten. Samen met uw persoonlijke vermogensbeheerder worden eerst uw wensen en eisen helder in kaart gebracht. Vervolgens bepalen we het te voeren beleggingsbeleid en gaan wij voor u aan de slag. Periodiek ontvangt u uitgebreide rapportages over de ontwikkelingen, zowel persoonlijk als schriftelijk.

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer B.V. is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam.