Herengracht 450 1017 CA Amsterdam
020 - 344 91 44Contact

Hypotheek

Sinds de crisis is er veel veranderd bij banken en hypotheekverstrekkers. Er zijn veel nieuwe hypotheekproducten en rentevarianten bijgekomen. Tal van nieuwe (subsidie)regelingen zijn ingevoerd. Omdat het voor de gemiddelde particulier bijna niet meer bij te houden is, is het noodzakelijk om voor een goed en gedegen hypotheekadvies naar een specialist te gaan.

Uw hypotheekadviseur Jimmy Spelbos

 

  • Geboren in 1976
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Erkend Hypotheekadviseur

Meer weten? Bel ons op 020 344 91 55 of e-mail naar info@vmpf.nl

Onafhankelijk en objectief advies

Velthuyse & Mulder werkt samen met vrijwel alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. Met geen enkele financiële instelling zijn productie-afspraken gemaakt. Wij zijn dus niet gebonden aan specifieke partijen. Hierdoor bent u verzekerd van een objectief advies en kunt u altijd profiteren van de laagste hypotheekrente!

Onze adviseurs gaan in het grote aanbod dus altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij uw wensen en omstandigheden past. Het belang van u als klant staat daarbij centraal.

Kennis van zaken

Onze ervaren hypotheekadviseurs en medewerkers voldoen aan de wettelijke deskundigheidseisen en beschikken over de wettelijk voorgeschreven diploma's. Of het nu om een hypotheek, verzekering, pensioen of om alle drie gaat. U kunt er van op aan dat uw hypotheekadviseur kennis van zaken heeft en een betrouwbaar, eerlijk en onafhankelijk advies geeft.

  • Ervaren adviseurs
  • Voldoen aan de wettelijke deskundigheidseisen
  • Beschikken over de wettelijke diploma’s
  • Betrouwbaar, eerlijk en onafhankelijk advies
  • Objectief en persoonlijk


Onze adviseurs zijn dan ook DSI geregistreerd en gecertificeerd door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

 

 

 

 

 

 

 

Waarom een Erkend Hypotheekadviseur
Als u een woning wilt kopen, dan laat u zich goed adviseren door een Erkend Hypotheekadviseur. Logisch toch? Het gaat immers om de grootste aankoop in uw leven. Wanneer u voor een Erkend Hypotheekadviseur kiest, kiest u voor de zekerheid van een ervaren en deskundig financieel adviseur. Hij of zij is een vakman die u inzicht biedt in uw persoonlijke financiële situatie. Naast alle wettelijke eisen die door de overheid aan financieel adviseurs worden gesteld, wordt hij of zij jaarlijks bijgeschoold en getraind en voortdurend op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op zijn vakgebied en in (fiscale) wet- en regelgeving. Zo is hij of zij altijd goed op de hoogte en bent u verzekerd van een gedegen en toekomstbestendig financieel advies.

Voor meer informatie over onze dienstverlening en de daarbij behorende kosten verwijzen wij u naar onderstaande Dienstverleningsdocumenten van Velthuyse & Mulder Personal Finance.

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag.pdf

Dienstverleningsdocument Risico.pdf

Dienstverleningsdocument Vermogen.pdf