Herengracht 450 1017 CA Amsterdam
020 - 344 91 44Contact

Beschermd Beleggen

Beschermd Beleggen, op een beschermde wijze profiteren van het rendementspotentieel* van aandelen. Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer biedt u Beschermd Beleggen. Met Beschermd Beleggen worden de risico's van juist het beleggen in aandelen beperkt, terwijl de winstkansen behouden blijven.
Beschermd Beleggen veilig groen

Hoe werkt het?

Middels Beschermd Beleggen wordt bij de aankoop van aandelen het risico grotendeels op een uitgekiende manier afgedekt.

Aantrekkelijk rendement op lange termijn

Bent u op zoek naar een beschermde manier om op langere termijn een aantrekkelijk rendement* te halen? Met Beschermd Beleggen wordt er voor u belegd in zorgvuldig geselecteerde aandelen van (inter)nationale ondernemingen die al langere tijd succesvol zijn. Het resultaat is een individuele aandelenportefeuille die op een beschermde wijze profiteert van het rendementspotentieel.

Uw eigen rekening bij een gerenommeerde effectenbank

Dezelfde zekerheden als bij andere Nederlandse banken

Met Beschermd Beleggen belegt u via uw eigen persoonlijke effectenrekening, die wij voor u openen bij een gerenommeerde effectenbank. U kunt er van op aan dat deze effectenbank dezelfde zekerheden biedt als andere Nederlandse banken.

Onze specialisten nemen alle zorgen rond het dagelijks beheer op zich

Onze specialisten nemen alle zorgen rond het dagelijks beheer op zich. Uiteraard houden we u uitvoerig op de hoogte. Van elke transactie binnen uw portefeuille ontvangt u een dagafschrift van de bank en u ontvangt elk kwartaal een uitgebreide rapportage over de gang van zaken op uw rekening. U volgt de ontwikkelingen van uw portefeuille dus 'op de voet'.

Voordelen van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer:

  • Maatwerk vermogensbeheer;
  • Onafhankelijk en objectief;
  • Bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur;
  • Geen 'huisfondsen' of 'eigen producten';
  • Persoonlijke aandacht en aanpak voor u en uw portefeuille;
  • Actief en op eigen initiatief reageren op marktontwikkelingen;
  • Eén van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders in Nederland;
  • Vier keer genomineerd voor de Gouden Stier: 'Beste Vermogensbeheerder;
 
Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer B.V. is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam.
 
* Let op: Beleggen bij wie en in welke vorm dan ook brengt financiële risico's met zich mee. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.